Visszajelzések

“Egy csodálatosan felszabadító és igazán őszinte jelenlévő eseményben lehetett részem. A személyiséged remekül megalapozta és összekötötte a feladatokat! Köszönöm a hasznos, megerősítő és gondolatébresztő élményt.” (Zsófi)

“Nagyon hasznos workshop volt, örülök, hogy rátaláltam erre a lehetőségre és pont jókor. Változatos, kreatív feladatok voltak, amiket nagyon élveztem, és a környezet is kellemes volt. Köszönöm :) ” (Klári)

“Nagyon sok és fontos gondolat, érzés fogalmazódott meg bennem a munka során.” (Vera) 

“Szakszerűen előkészített és vezetett program, melyben valódi támogatást kaptam” (Ilona) 

“Virág workshopja inspiráló volt, izgalmas feladatokkal, oldott és biztonságos hangulattal, megfelelő térrel az egyéni gondolatok kibontakozásához. Ami különösen tetszett, hogy egy nagyon részletes munkafüzetet kaptunk, megszokottól eltérő feladatokkal, rengeteg eszközzel az alkotáshoz és további inspirációval.” (Réka)

“Most vettem részt először kreatív évtervező workshopon. Virág megteremtette azt az oldott jó hangulatot, ahol mindannyian ki tudtunk bontakozni. Érdekes és elgondolkodtató feladataival szinte játszva bukkantak elő belőlem érzések gondolatok amik a workhsop után is itt cikáznak a fejemben és látványos alkotásainkkal még könnyebben fel tudom majd ezeket idézni egész év során. Köszönöm a lehetőséget és várom az újabb eseményeket!” (Móni)

“Kedves Virág,
nagyon örülök, hogy részt vettem az általad tartott workshopon! Hasznos gyakorlatokkal gazdagodtam szakemberként és magánemberként egyaránt! Kellemes és biztonságos légkört teremtettél, amiben figyelted a személyes és a csoport igényeit is! egy pozitívan megmunkált, megtervezett és megalkotott tudatosabb Énnel engedtél utunkra tovább! 
Köszönettel,
Tünde :) “

“Ide gyere, ha már elolvastad az összes könyvet. Vagy inkább előtte! :)” (S.)

“Nagyon felkészült és szakmailag rendben vagy. Rendkívül megnyugtató a kisugárzásod, nagyon profi meglátásaid vannak. Köszönöm!” (Timi) ( *a visszajelzés minden esetben az írója engedélyével került nyilvánosságra!)