Rólam

A Műegyetemen szereztem műszaki-gazdasági diplomát, majd néhány, céges környezetben eltöltött év után átképeztem magam, hogy azzal foglalkozhassak, ami mindennél jobban érdekel: az emberi természettel, a magunkhoz és másokhoz való kapcsolódással. Az MMSZKE-ben végeztem Művészet- és szocioterapeutaként. A csoportok vezetése mellett folyamatosan képződöm és önképződöm. Többszáz óra, analitikusan orientált művészetterápiás sajátélményem van, egyéni és csoportos formában is. 

Nagyon fontosnak tartom a szabad gondolkozást, a magunkhoz, másokhoz, és a világhoz való viszonyunk átgondolását, hogy ezt ismerve tudatosan alakíthassuk a környezetünket, és olyan életet építsünk magunk köré, amiben jó érzés létezni. Mivel ez mindenkinél teljesen egyedi, ezért a kérdéseket is kreatív és egyéni úton kell megválaszolni. Az ehhez szükséges zavartalan tér és idő megteremtésében segíthet a művészetterápia.

A tudatosság, az egymáshoz való odafordulás és a művészet azok az erőforrások, amiket legértékesebbnek tartok, mert általuk a nehéz helyzetek könnyebbé, az örömteliek még szebbé válhatnak. Ha empátiával fordulunk egymáshoz és használjuk saját kreativitásunkat, akkor megérezhetjük, hogy mekkora ráhatásunk van a körénk kirajzolódó világra. 

Ezeket az értékeket képviselve szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy minél több ember merje kibontakoztatni saját magát, mert mindenkiben van egy titkos összetevő, ami csak számára nyílik meg, és ezt az igazi egyediséget kibontakoztatva tudja gazdagítani saját életét, és az őt körülvevő világot is.