Rólam

Árvai Virág vagyok, művészetterapeuta. Emberként és művészetterapeutaként az egymáshoz való elfogadó odafordulást, a mindenkihez egyenlően, megkülönböztetés nélküli kapcsolódást, és a szabadság gyakorlását képviselem. Ezeknek az értékeknek a gyakorlása egy olyan élet megteremtését jelenti, ami leépíti a hierarchikus és minősítő viszonyulásokat, helyette a magunkkal és másokkal szembeni mély és őszinte elfogadáson alapul. Hiszek benne, hogy ezen az úton rátalálhatunk a saját természetünknek megfelelő, autentikus válaszokra és választásokra, kibontakozhatnak a bennünk rejlő egyedi potenciálok, és olyan életet élhetünk, amit nem a külső elvárások, hanem a belső harmóniánk határoz meg.

Szakmai munkám ezen a szemléleten, a kiképzésemen, az érzékenységemen és a figyelmemen alapul. Művészetterápiás tevékenységemmel igyekszem olyan gyógyító közegeket létrehozni, ami hozzájárul az emberi életek fénnyel való megtöltéséhez, a saját színek megtaláláshoz, igazi találkozásokhoz, és egy nyitottabb, elfogadóbb társadalom megteremtéséhez.

Szabadidőmben legszívesebben közösségben, egy könyvben, vagy a kutyámmal vagyok. Mindennél jobban érdekel az emberi sokszínűség, és az a világ, ami körülvesz minket, amiben annyi féle képpen lehet részt venni, ahányan vagyunk. ✩