Nyitott, havi rendszerességű, tematikus csoport. Elköteleződést nem igényel, bármelyik alkalomra szabadon lehet csatlakozni.

A csoport célja,  hogy szabad, kreatív teret adjon a magaddal és másokkal való találkozásnak. Az alkalmak során különböző művészetterápiás eszközöket használunk, alkotunk, majd az alkotásokon keresztül beszélgetünk. Elvárásokat nem támasztunk, mindenki szabadon van jelen és annyit oszt meg másokkal, amennyi jólesik neki. 

Minden alkalomnak más a témája, amivel kapcsolatban személyes alkotás készül, majd közösen beszélgetünk. Így átgondolhatod a témával kapcsolatos viszonyaidat, gondolataidat, érzéseidet, kérdéseidet, és új szempontokat, inspirációkat is kaphatsz a többiektől. 

Az együttlét már önmagában pozitívan hat ránk, az élmények érzelmileg és tartalmilag is gazdagabbá válnak. A csoport kitűnő lehetőség lehet arra, hogy beépítsd a rendszeres alkotást és közösségi élményt az életedbe!

Technikai részletek:
Időpont: minden hónapban egy este, 18.00-21.00
Ár: 3500.- / alkalom 
Létszám: 4-7 fő
Helyszín: 1055 Budapest, Kossuth Lajos u. 17. (Astoria)

A részvétel email-es regisztrációhoz kötött, amit az arvai.virag@gmail.com címen tudsz megtenni.

A következő alkalom:
időpont: április 11., csütörtök, 18.00-21.00
jelentkezési határidő: április 8., hétfő
téma: inspiráció-forrás

FB esemény: https://www.facebook.com/events/433513057401295/ 

* Az együttes élmény kifejezés Mérei Ferenc nevéhez fűződik, aki a csoport egyénre gyakorolt hatásait vizsgálva rájött, hogy az egyének puszta együttlétéből fakad egy olyan csoporttöbblet,  ami túlmutat az egyének összességén. Ezt a többletet a tagok teremtik meg azáltal, hogy egy maguknál nagyobb dolgot hoznak létre, együtt. Azzal, hogy a csoportnak az Együttes élmény nevet adtam, azt szeretném kifejezni, hogy mennyire fontosnak tartom az egymáshoz való odafordulás semmihez sem fogható erejét és értékét: a kapcsolódást.